Kako urediti rođendanski stol: sve za dom - Dom iz snova

Kako urediti rođendanski stol

Objavljeno: 22.2.2015.

Rođendani su uvijek bila prigoda za veselje, slavlje i okupljanje najdražih osoba. Dobra hrana, piće, kolači i torta, neizbježan su dio svakog rođendanskog slavlja. Osim samog slavljenika, u središtu pozornosti svakog rođendana je rođendanski stol, točnije kako je on postavljen. Evo nekoliko prijedloga, kako ga što bolje i ljepše urediti.

Ako se radi o dječjem rođendanu, stol je poprilično jednostavno urediti. Potrebno je samo malo mašte, jer stol mora biti što šareniji i veseliji. Šareni baloni, stolnjaci sa likovima iz omiljenih crtanih filmova, papirnate čaše i tanjuri, omiljene dječje grickalice i torta s rođendanskim svjećicama razveselit će svako dijete, koje će svoje dječje rođendane dugo pamtiti. Ako se radi o nekoj starijoj osobi, i tu su baloni neizbježni. Mašne na stolicama, puno cvijeća, svijeće, dobro vino i ukusno jelo, neizostavni su detalji kod uređenja rođendanskog stola. Bitno je rođendanski stol urediti tako da atmosfera bude što bolja, veselija i ugodnija.

Nekad se s uređenjem stola može pretjerati. Prenatrpan stol može izazvati suprotan efekt, jer se u mnoštvu stvari, najvažniji detalji, kao što je primjerice rođendanska torta mogu izgubiti. Ovo pravilo više se odnosi na ozbiljnije rođendanske proslave. Kod dječjih rođendanskih proslava sve je dozvoljeno. Samo je potrebno pustiti mašti na volju.

 Izvor: www.soracatering.hr

Autor slike: pinterest.com


Najnovije