Kako urediti ured : sve za dom - Dom iz snova

Kako urediti ured

Današnje tržište rada zahtijeva veliku fleksibilnost i brzu prilagodljivost u svakom segmentu. Poslodavci to zahtijevaju od svojih zaposlenika ali i od radnog prostora. Zato je uređenje ureda veliki izazov, jer se više ne teži za trajnim namještajem i uređenjem, već interijerom koji je podložan promjenama u najkraćem vremenskom roku.

Apsolutni hit kod uređenja ureda u posljednje vrijeme je bijela boja. Razlog tome je što se ona može kombinirati sa svim ostalim bojama namještaja i zidova, a također čini prostor svjetlijim, prozračnim i većim. Namještaj koji je fleksibilan i u svakom trenutku se prilagođava potrebama poslodavca i zaposlenih, idealno je rješenje za velike i male urede. On je što jednostavniji i pravilnih linija, a može se kombinirati po potrebi u stvaranju atmosfere za individualni ili grupni rad. Da bi ured bio veseliji, čime bi se izbjegla sterilna atmosfera, dobrodošli su detalji raznih boja, primjerice slike, uredski pribor, stolne lampe i uredske svjetiljke. Biljke lončanice također se preporučuju, jer će u ured unijeti dašak prirode i mekoće.

Pravilo je da ured zapravo predstavlja tvrtku i čime se ona bavi. Svakom poslodavcu je važno da ostavi dobar prvi dojam svojim klijentima, a to će uspjeti i pravilnim uređenjem ureda. Kod adaptacije ureda bilo bi poželjno savjetovati se sa stručnom osobom, koja ipak ima više znanja i iskustva u uređenju posebno takvih vrsta interijera.

Autor slike: pinterest.com


Najnovije